A la Carte Menu

Restaurant K i Skagen præsenterer en a la carte menu til aften, hvor friskfanget fisk og skaldyr fra havet omkring Skagen er i fokus. Menuen inkluderer også saftige kødretter, tilberedt med lokale råvarer for at sikre den bedste kvalitet. Perfekt afrunding tilbydes med lækre desserter, der frister sanserne og kompletterer en udsøgt middagsoplevelse.

Forretter


Fiskesuppe

165,-

Serveres med hvid fisk, muslinger, håndpillede rejer og grøntsager.

Carpaccio

165,-

Serveres med parmesanost, syltet grønt og trøffelmayo.

Perlebyg

165,-

Serveres med kammusling, muslinger, muslingesauce, løg, creme og grøn olie.

Hovedretter


225g Tournedos af Oksemørbrad

395,-

Serveres med gulerodspuré, glace, udvalgte grøntsager og små kartofler.

300g Ribeye

395,-

Serveres med pomfritter, blandet salat og pebersauce.

Dagens Fisk

345,-

Bagt med urterasp. Serveres med safransauce, selleripuré, små kartofler og udvalgte grøntsager.

Vegetar

265,-

Serveres med dagens udvalgte grøntsager.

Desserter


Isdessert

125,-

3 kugler is fra Kastberg serveres med friske bær og chokolade.

Gateau Marcel

125,-

Serveres med hindbærcreme, chokolade og vaniljeis.

Pandekager

125,-

Serveres med marmelade, sukker og friske bær.


Der er mulighed for børnemenu, spørg personalet.

Click here for an English version.