A la Carte Menu
Restaurant K i Skagen præsenterer en a la carte menu til aften, hvor friskfanget fisk og skaldyr fra havet omkring Skagen er i fokus. Menuen inkluderer også saftige kødretter, tilberedt med lokale råvarer for at sikre den bedste kvalitet. Perfekt afrunding tilbydes med lækre desserter, der frister sanserne og kompletterer en udsøgt middagsoplevelse.
Forretter
Fiskesuppe
165,-
Serveres med hvid fisk, muslinger, håndpillede rejer og grøntsager.
Carpaccio
165,-
Serveres med parmesanost, syltet grønt og trøffelmayo.
Perlebyg
165,-
Serveres med kammusling, muslinger, muslingesauce, løg, creme og grøn olie.
Hovedretter
225g Tournedos af Oksemørbrad
395,-
Serveres med gulerodspuré, glace, udvalgte grøntsager og små kartofler.
300g Ribeye
395,-
Serveres med pomfritter, blandet salat og pebersauce.
Dagens Fisk
345,-
Bagt med urterasp. Serveres med safransauce, selleripuré, små kartofler og udvalgte grøntsager.
Vegetar
265,-
Serveres med dagens udvalgte grøntsager.
Desserter
Isdessert
125,-
3 kugler is fra Kastberg serveres med friske bær og chokolade.
Gateau Marcel
125,-
Serveres med hindbærcreme, chokolade og vaniljeis.
Pandekager
125,-
Serveres med marmelade, sukker og friske bær.
Der er mulighed for børnemenu, spørg personalet.



